Lifestyle Healthcare

Blog: Voed de wortels van je hart!

Maanden is het stil geweest van mijn kant. Pauze. We doen het zelden. Ja, op de TV box, omdat we aan het multitasken zijn of bezig en het vervolg niet willen missen. Soms, als je te lang op pauze blijft staan van een film die je niet vooruit of achteruit kunt spoelen, dan staat deze helemaal stil. Dan moet je de film óf vanaf het begin weer afspelen óf een andere kiezen omdat je simpelweg geen zin hebt in een herhaling.

Dat is het mooie van een levenspauze. Je creëert een mogelijkheid om weer terug te gaan naar den beginne, de wortels van je hart. Het land of de plek waar je geboren bent, je familielijn, je verleden en je persoonlijke verhaal. En onopgemerkt, als de pauze maar lang genoeg duurt, dan blijft jouw film misschien steken. Je reikt naar de afstandsbediening, maar je voelt weerstand opkomen om dezelfde scenes nogmaals te herhalen. Je besluit te kiezen voor een andere film, een andere wending in je levensverhaal.

Voordat je dat doet, neem de tijd en kijk achterom. Kun je een diepe buiging maken naar je film producers, de gehele crew, de decor bouwers en zelfs jezelf als scriptschrijver? Want alles en iedereen die op de trein opstapt of uitstapt van jouw levensverhaal, brengt een geschenk: iets positiefs of negatiefs, vrolijkheid of verdriet, samenzijn of eenzaamheid, pech of geluk, verlies of een nieuw begin. Ze geven kleur aan je leven. Ze geven en soms onttrekken ze voeding aan de wortels van je hart. En als je alles kunt eren wat er is, dan wordt je hart alleen maar groter, sterker en veerkrachtiger.

Als het donker valt, zal – net als bij glas en lood ramen – jouw hartenlicht van binnenuit schijnen in ogen van blinde angsten en zorgen. Besteed dus aandacht en levensenergie aan die mensen en die zaken die er voor jou echt toe doen, want zij zijn de voedingsbodem van de wortels van je hart.

Wat mogen jullie van mij en ons verwachten in 2017? Je wordt in dit media tijdperk net als bij iedereen ook door ons lastig gevallen met maandelijkse nieuwsbrieven. Wij updaten onze site. Wij bieden je nieuwe levensstijl producten en inspiratie om je Fit for Life te voelen. In mijn blog zal de stem van mijn hart, verstand, ervaring en intuitie blijven doorklinken. Want het contact en de uitwisseling met jou is voeding voor mijn hart.

Wij wensen jou fijne feestdagen en een gelukkig, gezond 2017 met hartekracht en humor!

Eva Miravete Hernández

Met een diepe buiging van dankbaarheid naar de belangrijkste vrouwen in mijn leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Echte verandering vereist involutie!
Een transformatie van body, mind & hart voor een geïnspireerd, gezond en gebalanceerd leven.
Eva Hernandez Miravete
Copyright @ Evado Lifestyle | All courses are subject to the copyright of Evado Lifestyle