Lifestyle Healthcare

Bronnen van geluk

11 april 2016 | Blog, Body & Mind | evahernandezmiravete

Al weken kom ik er niet aan toe om iets met je te delen via mijn blog of nieuwsbrief. Drukdruk,  gestrest? Welnee, ik heb al meerdere weken de opa’s Statler en Waldorf van de Muppetshow die op high tea bezoek zijn bij de desperate housewives.  Een kakofonie aan gezeur, opmerkingen en creatieve ideeën. Waarom nu opeens al die drukte mijn hoofd? Simpel. Ik heb besloten steeds meer bewust mijn tijd en energie te stoppen in zaken en mensen die bijdragen aan mijn levenskwaliteit en die van anderen. Intrinsieke waarde boven (materieel) succes. Ik zeg vaker nee, maar ook bewust ja tegen datgene wat er echt toe doet. Dit geeft mij voldoening en innerlijke vreugde.

Lees meer

Pijn als bron van verlichting

16 november 2015 | Blog, Body & Mind | evahernandezmiravete

Sinds de organisatie van Body Mind Lifestyle op de Nationale Gezondheidsbeurs in februari van dit jaar, heb ik geen letter meer geschreven voor mijn blog. Zolang ik mij kan herinneren heb ik geleefd met fysieke, geestelijke en emotionele pijn. Chronische klachten in bekken, rug en nek naar aanleiding van een motorongeluk als kind en een sportblessure als tiener. Een diep verdriet en een ondefinieerbare angst was mijn trouwe hond en reisgezel. Het had zich gevormd tot een beklemmende schaduw, sluimerend in de diepte. Het volgde mij op de voet vanuit een onbenoembare tijd en plek die schuilgingen achter het heiligdom van de geheugenpoort. Lees meer

Copyright @ Evado Lifestyle | All courses are subject to the copyright of Evado Lifestyle