Lifestyle Healthcare

Over ons

De missie van Evado Lifestyle U.A. is het inspireren en het empoweren van gezondheid. Onze kracht ligt in de ontwikkeling van ideeën, content en mensen. Vanuit verbinding creëren we beweging in mensen om vanuit autonomie en persoonlijke kracht levensenergie te (her)ontdekken en in te zetten voor een geïnspireerd, gezond en gebalanceerd leven.

4x4BOOST Leefstijl programma®

Wij helpen particulieren en professionals zoals jij werkzaam in dynamische werkomgevingen. Onze missie en passie is het inspireren en het empoweren van gezondheid met ons 4x4BOOST Leefstijl programma®.

Het succes van onze aanpak ligt in het ontplooien van jouw volledig gezondheidspotentieel middels een systematiek van vier bouwstenen, vier levensvaardigheden en processtadia. De bouwstenen zijn jouw fysieke (FI), geestelijke (GI), emotionele (EI) en spirituele intelligentie (SI). Meer info in het hoofdmenu Leefstijl Programma.

Met unieke en praktische body-mind trainingen, masterclasses, workshops en coaching wordt je ondersteund op persoonlijk en zakelijk gebied voor direct resultaat.

Ons team

Eva Miravete Hernández
Désirée Miravete Hernández
Brenda van Melle
Marieke van Driebergen
Copyright @ Evado Lifestyle | All courses are subject to the copyright of Evado Lifestyle