Lifestyle Healthcare

Partners

Nationale Gezondheidsbeurs

Evado Lifestyle U.A. is partner van Plus Producties , eigenaar van de Nationale Gezondheidsbeurs, de grootste consumentenbeurs in Europa over gezondheid en een gezonde levensstijl. De Gezondheidsbeurs trekt jaarlijks 40.000 bezoekers gedurende vier dagen op het gebied van Medische Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness, eTechnology & Body Mind Lifestyle.

Evado Lifestyle verzorgt het concept van Body Mind Lifestyle met kwalitatieve standhouders, lezingen en workshops op het gebied van duurzame voeding & gezondheid, holistische zorg, yoga, Mindfulness, Ayurveda, levenskunst & persoonlijke ontwikkeling, ontspanning & inspirerende artikelen. Tevens zijn zij initiatiefnemer van het internationale sprekersprogramma Health Integration 1.0.

Meer info Nationale Gezondheidsbeurs Body Mind Lifestyle.

Fitpas

Vitaliteit programma’s van Holland Fit brengen voor ieder wat wils De onderscheidende kracht schuilt in de keuzevrijheid voor de medewerkers en het gemak voor de werkgever. Fitpas biedt professionele totaaloplossingen. Altijd gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Als medewerker kun je kiezen wat jij wilt doen.

Meer info Fitpas.

Copyright @ Evado Lifestyle | All courses are subject to the copyright of Evado Lifestyle