Lifestyle Healthcare

Visie en ethiek

Ik geloof dat de nieuwe wereldeconomie vele uitdagingen in zich draagt: snelle technologische veranderingen, wetenschappelijke en technische innovaties, conflicterende globale, nationale en lokale belangen op het gebied van economie, politiek en religie. Dagelijks ontvangen we een belasting aan externe prikkels en informatie die ons aanpassingsvermogen in hoge mate uitdagen.

Het verlangen en de dynamiek van snelle groei creëert niet alleen meer welvaart. Er is toenemende inkomensongelijkheid, afname en monopolie van natuurlijke hulpbronnen, meer angst en onzekerheid over een gebrek aan invloedssfeer van ons maatschappelijk en privé leven en minder ruimte voor herstel en bezinning.

Sluipend vindt er een verarming plaats van ons geestelijk, fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn. In Nederland verwacht men dat depressiviteit in 2030 één van de top drie aandoeningen zal zijn waar de bevolking onder lijdt. Nu al slikt 6% van de bevolking antidepressiva.

Er gaan dagelijks meer dan één miljoen pijnstillers over de toonbank en het medicijngebruik blijft stijgen. In de Verenigde Staten gebruikt 70% van de bevolking medicijnen. De top drie: antidepressiva, antibiotica, pijnstillers en slaappillen. Om maar te zwijgen van welvaartsziekten als obesitas en suikerziekte.

Op basis van de ontmoetingen in de afgelopen tien jaar met meer dan duizend klanten in ons body-mind centrum, luisterend naar hun verhalen en klachten, werd mij duidelijk dat er maar één manier is om blijvend verandering te realiseren.

Involutie; Een transformatie van binnenuit – body, mind & hart – voor een geïnspireerd, gezond en gebalanceerd leven.

Het wereldtoneel is als een yogamat, de spiegel van ons innerlijk denken en doen. De wereld waarin we nu leven en die we van onze kinderen lenen, vraagt om bezinning, een ethisch kader, zowel persoonlijk als universeel. Wetenschap en ethiek hand in hand.

Evolutie vanuit involutie, oprechte aandacht voor de bouwstenen van ons mens zijn (menselijkheid) en levensgeluk.

Eva Miravete Hernández
Ethiek
Wij geloven:

in de kracht van het menselijk potentieel;

in de liefde, het mededogen en de moed van het hart;

in de nieuwsgierigheid en veerkracht van onze geest;

in het investeren in kennis, vakmanschap en ervaring voor duurzaam resultaat.

In onze coöperatie werken wij alleen samen met gekwalificeerde professionals met liefde voor mensen en een passie voor het inspireren en het empoweren van gezondheid en welzijn. Onze waarden en principes zijn:

  • Eigen veerkracht. Respect voor de autonomie en innerlijke veerkracht van het individu. Samenwerken vanuit de wet van wederzijdse afhankelijkheid waarin we elkaar nodig hebben voor duurzaam resultaat.
  • Vertrouwen. Durven mee te bewegen en luisteren naar de intelligentie van het leven (lijf en geest). Het lef hebben om te innoveren in de zoektocht naar het gewenste resultaat.
  • Integriteit. Dienstbaar zijn aan mensen in de meest integrale zin van het woord: fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Het welzijn van de klant is leidend.
  • Compassie en een open geest. Voor jezelf en voor de ander.
  • Leading by example: Een positief verschil maken in je leven en daarmee een voorbeeld zijn in het leven van anderen.
Copyright @ Evado Lifestyle | All courses are subject to the copyright of Evado Lifestyle