Lifestyle Healthcare

Evado: Wat klanten zeggen

Elly Geldorf

Rechercheur, 60 jaar

Over Lifestyle Fit Small Group Training

Ik vind het erg fijn in een kleine groep. Zeker de extra aandacht voor de juiste houding.

Ik vind dat ik sterker geworden ben maar ook soepeler. Alles kan beter maar  ik heb niet eerder zoveel verschil gemerkt in zo’n korte tijd. De yoga en pilates afgewisseld vind ik prima. De ontspanning erna ervaar ik ook zo. Heerlijk!! Ik vind dat ik meer kan ontspannen als ik lig dan zittend. De mindfullnes vind ik lastig. Ik vind jou manier van lesgeven heel prettig.

Saskia Schaft

Administratief medewerker VGZ

Over Lifestyle Fit Small Group Training, 51 jaar

Ben soepeler en sterker geworden, ook geestelijk. Ik vind het fijn dat je checkt of we de houdingen goed uitvoeren en waar je wat moet voelen bij bepaalde houdingen.

Brigit Ruiter

Beleidsadviseur, 44 jaar

Over Lifestyle Fit Small Group Training

De training bevalt mij goed. Ik vind de combinatie met hockey op woensdag erg prettig. Na de yoga is de spierpijn bijna helemaal weg. De oefeningen voor rug-core en daarmee de houding werken super en daar heb ik veel aan. Wat mij betreft mogen we nog wat meer aan de ‘computer-nek’ werken en de taille. De ontspanning aan het einde maakt mij nog bewuster van mijn lijf. Top! Het diep ademen vind ik lastig, maar oefening baart kunst. Met de zonnegroet o.i.d. kan ik weinig, maar ik zou wel meer yogaposities willen leren.

Karen Dijkstra

Sales Director Carglass

“Voor mij staat yoga voor balans. Ik heb een druk, actief en bij vlagen hectisch leven. Met yoga zorg ik ervoor dat er iedere week een moment is van rust, even stil staan. Hoe gaat het met mij? Hoe voel ik me? Wat heb ik nodig? Daarnaast is het fysiek een hele fijne aanvulling op hardlopen.

Over Eva

Eva is buitengewoon professioneel, goed onderlegd en heeft oog voor detail. Haar manier van lesgeven laat zich het beste omschrijven als down to earth met diepgang. Ze blijft je boeien en uitdagen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Geen les is hetzelfde en haar lessen zijn vooral ook heel leuk! Niet onbelangrijk ;-)”

 

Aliyuns

Excelente experiencia! El enclave maravilloso, el sonido del mar junto con la dulzura de las manos de Eva hacen que se convierta en una magnifica experiencia. Altamente recomendable. No te vayas sin vivirlo!!

Una Canaria que ama esta tierra.
Aliyuns

Steven

This is the best massage I ever had! You really feel the difference. You are a professional who knows what she is doing. I hope to see you next year when I am back. My back feels so much better.

Thank you so much.

Steven

Unknown (Full Body Massage)

I had such an amazing massage. I am writing the feedback and I feel like I am still far away from the earth. Such a lovely and professional lady.

Thank you!

xxx

Michelle

Thank you so very much. This massage felt like an extension of the essence of you – a very gentle and peaceful soul.

The massage felt very attentive to all the areas of my back, shoulders and neck that carry so much of my stress and tension.

You have a lovely gift.

Thank you. x

Claire (Sweden)

Wonderful massage and delightful service. Thank you so much! The vacation is relaxation enough, but the massage made it all possible. Thank you!

Best, Claire

Suki (Deutschland)

Ich war sehr gestresst und angespannt. Jetz fühle ich mich wie en freier Vogel in der Luft. Deine Massage macht meinen Urlaub so perfect. Eine sehr professionelle und intuitive Massage.

Vielen Dank.

Herzlichte Grüsse, Suki

Dayanara Franken

Freelance Architectural Engineer

Yoga betekent voor mij voornamelijk gezond blijven, na jarenlang terugkerende klachten van pijn in armen, schouders en nek, ben ik op advies van een masseuse yoga gaan volgen om mijn lichaam en geest  beter  in balans te brengen. De eerste paar lessen waren een eyeopener, ik kwam helemaal los en ontspannen terug. Sindsdien kan ik me eigenlijk niet meer voorstellen hoe het is zonder yoga. Het is mijn basis om gezond te blijven. Een moment van rust in mijn hectische bestaan waarbij ik alleen nadenk over hoe mijn ademhaling in verhouding staat tot wat mijn lichaam allemaal kan doen.

 Over Eva

Het gevoel na een yogasessie bij Eva laat zich het beste omschrijven als helder. Ze voert je tijdens een sessie mee door de oefeningen, begeleidt ze met heldere aanwijzingen voor ademhaling en houding en bouwt op en af naar een logisch slot. Eva heeft duidelijk plezier in lesgeven en weet dat heel goed over te brengen. Afhankelijk van de oefeningen weet ze heel erg goed de spanning te breken als ik me iets onzeker voel over bepaalde houdingen en hoe ver ik daarin kan gaan. Na afloop is mijn hoofd altijd gerustgesteld omdat mijn lichaam en geest goed samengewerkt hebben.

Tania de Bruin

Software Developer

“Yoga geeft voor mij de essentie weer van leven met jezelf en samen met anderen. Het geeft mij de nodige rust en ontspanning om om te gaan met alles wat er op mijn pad komt. Het leven zit niet alleen vol dingen die je vreugde en blijdschap brengen, maar het speelt je ook situaties toe die je zullen uitdagen, omver blazen, frustreren en je van je stuk zullen brengen. Yoga helpt mij om die rust en die balans te vinden om daar allemaal mee om te gaan. Te begrijpen wat er gebeurt, te veranderen wat ik kan en vooral te accepteren wat ik niet kan veranderen. En vooral, door te blijven ademen door alles heen 😉

Over Eva

Ik vind haar manier van lesgeven zo fijn omdat het ten eerste veelzijdig is, de ene keer lekker stevig in de flow met oefeningen, de andere keer stil en naar binnen gekeerd met meditatie. Ze heeft ook een intensiteit die van binnen komt en die naar buiten straalt bij haar lessen, met andere woorden: ik geloof haar……….wat ze zegt en wat ze doet…….het komt echt uit haar hart. Dat vind ik fantastisch.”

 

Ingrid van der Woude

Consulent leerlingzaken

“Yoga brengt mij ontspanning maar zeker ook inspanning. De afwisseling van de oefeningen en vooral het leren van de verschillende ademhalingstechnieken geeft mij veel voldoening. Het brengt mij veel verder dan dat ik in eerste instantie dacht. Het gaat op den duur een tweede natuur worden. Op ieder moment van de dag kan ik het toepassen en brengt het mij sneller rust en ontspanning dan wát dan ook.

Heerlijk om mijzelf soms zo in te spannen dat het zweet van mijn lijf af gutst en ik mijn grenzen op een ontspannen manier opzoek. Dat blijft een uitdaging! “Oefening baart kunst” is het gezegde en het is zeker niet altijd even makkelijk.“

 

Over Eva

Er heerst altijd een heel ontspannen, open sfeer met veel aandacht voor iedereen. Door de grote kennis van Eva van zowel van de verschillende yogavormen  als van het menselijk lichaam/geest, worden de oefeningen heel goed uitgelegd en verfijnt daar waar nodig (dus bijna altijd bij mij, ha ha). Ze geeft coachend les zodat je jouw eigen grenzen verlegt daar waar mogelijk op een ontspannen manier. Niet zweverig maar lekker met beide beentjes in de klei waardoor ná de les mooie gesprekken kunnen ontstaan.

Astrid Pulles

Manager, producer, zangeres Latin Muziek

“Yoga brengt mij rust, bewustwording en acceptatie. Door yoga ben ik mij bewuster geworden van mijn lichaam en mijn houding. Verschillende klachten die ik had (stijve nek, schouders en meniscus waarin ik geopereerd aan zou moeten worden) zijn allemaal verdwenen. Ik beoefen het graag, omdat het mijn spieren soepel houdt, mij meer bewust maakt van mijn lichaam en ik er een heel fijn en rustig  gevoel aan over hou.

Over Eva

Wat ik specifiek fijn vind aan de lessen van Eva is dat zij niet een lesje afdraait, maar kijkt naar de groep of persoon bij privé begeleiding. Ze voelt de sfeer en de groep goed aan. Daar speelt ze op in. Ze kijkt naar wat op dat moment goed is en beperkt zich niet tot dezelfde houdingen. Ze combineert verschillende stijlen uit verschillende disciplines met elkaar. Verder heeft ze heel veel kennis van het menselijk lichaam en weet heel goed uit te leggen wat een bepaalde houding met je doet en/of wat er gebeurt als je de houding niet goed uitvoert.

Ik voel mij gezien en gecorrigeerd op een prettige manier, waardoor het mij lukt om beter in de houding te komen. De privé begeleiding van laatst heb ik echt als super fijn ervaren. We begonnen met het dansen van een heerlijke merengue van Juan Luis Guerra . Verrassend, lekker creatief en spontaan.”

Tinka Jelsma

Onderzoeker/projectleider bij het Centraal Veterinair Instituut

“Yoga brengt mij vooral innerlijke rust, een moment puur voor mezelf, even het hoofd leegmaken. Terwijl dat niet mijn eerste motivatie was om met yoga te beginnen, het leek me gewoon prettig om wat leniger te worden. Het duurde niet lang voordat ik besefte dat yoga veel meer is dan dat. Het is echt een combinatie van bewustwording van lichaam en geest, een mix van inspanning en ontspanning.

Ook zag ik op tegen de mogelijke zweverigheid waaraan yoga zo vaak wordt opgehangen, maar dat kan wat mij betreft naar het land der fabelen. Natuurlijk is er sprake van een bepaalde grondslag waarop yoga is gebaseerd maar het ligt aan jezelf hoe ver je jezelf hier in wilt verdiepen.

Yoga is voor mij zowel een ontdekking van de mogelijkheden van mijn lichaam maar ook van mijn geest. Die beleving wordt steeds intenser, yoga wordt onderhand ook onderdeel van mijn leefstijl. Ik ben me meer bewust geworden van mijn houding. Een voorbeeld is dat ik altijd mijn schouders optrok met hoofdpijn tot gevolg. Door yoga heb ik geleerd om mijn schouders te ontspannen en nu heb ik geen hoofdpijnklachten meer. Dit is het lichamelijke deel. Ook voor mijn geest geldt hetzelfde. Dankzij meditatie en mindfulness oefeningen leer ik ook mijn geest te ontspannen en dat is werkelijk heerlijk. Zelfs nog beter dan de lichamelijke ontspanning!

Ja, (leren) ontspannen dat is mijn meest waardevolle opbrengst van de yogalessen! En dit is tevens mijn motivatie om yoga te blijven beoefenen. Een intrinsieke motivatie die ik voor andere sporten niet kan opbrengen.

Over Eva

Het bovenstaande staat en valt voor een groot deel met degene die de yoga les geeft en ik kan niet anders zeggen dat Eva een zeer professionele lerares is. Ze is, naast dat ze een goede uitleg geeft tijdens de les met veel persoonlijke aandacht, een ontzettend gezellige, vrolijke en toegankelijke vrouw. Ze creëert een sfeer die absoluut niet opdringerig is en ze geeft een relaxed gevoel van geborgenheid/veiligheid zowel tijdens als voor en na de les. Haar lessen geven stof om later nog eens over na te denken. Kortom heel inspirerend! De gesprekken bij het kopje thee na afloop is een kers op de taart!”

Alex Mollee

Senior Medewerker Commercieel Vastgoed

“Op advies van anderen ben ik op zoek gegaan naar yoga lessen waarbij mijn uitgangspunt was, kleinschalig, professioneel en niet al te zweverig. Ik ben toen uitgekomen bij Evado Lifestyle waar een hele plezierige sfeer hing. Yoga is voor mij een avondje ontspannen, de dagelijkse stress ontlopen en bezig zijn met je lichaam.

Over Eva

Eva heeft een hele plezierige en fijne manier van lesgeven. Zij weet een hele gezellige en ontspannen sfeer te realiseren. Eva is iemand die je inspireert om tijdens de oefeningen net iets harder werken, wat ik zelf erg plezierig vind. Zij heeft een enorme afwisseling in haar lesprogramma zodat het iedere week weer een verassing is wat we gaan doen. Door het gevarieerde lesprogramma biedt zij een grote verscheidenheid aan oefeningen en is het altijd weer een leuke en fijne les.”

 

Copyright @ Evado Lifestyle | All courses are subject to the copyright of Evado Lifestyle